Despre noi

Librăria Universității Babes-Bolyai (UBB) a fost înfiinţata în anul 2004 cu scopul de a facilita accesul la informaţie al studenţilor și pentru a îmbunătăţi calitatea învăţământului universitar.

LA NOI GĂSIȚI

Stoc de carte universitară de aproximativ 2000 de titluri din diverse domenii: istorie, filologie, filosofie, psihologie, biologie, geografie, matematică, informatică, medicină, teologie, artă, etc.

COMERCIALIZĂM

Publicaţii ale Editurii „Presa Universitară Clujeană“ , Editurii Universităţii „Babeş-Bolyai“, căt şi cursuri litografiate, preţurile fiind accesibile studenţilor.

CONSIGNAȚIE

Librăria funcţionează în regim consignaţie, încât profesorii interesaţi pot aduce cursuri şi cărţi de specialitate la vânzare, dupa criteriile stabilite de către „Universitatea Babeş-Bolyai“.

PROMOȚII

Ultimele apariții

Lucrarea se remarcă prin rigurozitatea și amploarea cercetării științifice pe teme de maximă actualitate în dialogul teologic dintre Biserica Ortodoxă și Biserica Romano-Catolică

Ideea acestei carti a pornit de la observatia ca discutarea anumitor cazuri in mediile profesionale cum ar fi grupurile de supervizare, produceau un interes deosebit. Exista o anumita curiozitate specific umana cu privire la ce se intampla in zonele marcate cu indicatia “secret”. – Autoarea

Lucrarea este evaluarea specialistului familiarizat cu politica internaţională, ce își propune să furnizeze analiza profesională şi deci pertinentă a unei serii de evenimente sau acte de politică externă cu consecinţe politice, economice şi diplomatice pe termen mediu şi lung. Lucrarea de faţă, a doua în şirul preocupărilor sale, denotă gradul înalt de interes al autorului faţă de subiectul în atenţie – relaţia privilegiată a României cu Statele Unite ale Americii.

Trimite-ne un mesaj

Pentru a fi contactati telefonic, nu uitati sa specificati numarul dvs. de telefon la finalul mesajului

Librăria UBB

400088 Cluj-Napoca • Tel. 0264-405.300 (int. 5456) •  Luni-Vineri: 09:00-17:00 |  Sâmbăta și Duminica: închis