PRODAN Gianina

Gianina PRODAN (căs. Clavac-Prodan) este născută în data de 12.02.1980, la Reșița. Este conferențiar doctor la Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Departamentul de Științe ale Educației.

O recomandă pentru calitatea de specialist în educație:

  • experiența didactică de peste 23 de ani, dintre care primii 7 ani în funcțiile de învățătoare/educatoare/institutoare. Din anul 2007, este cadru didactic titular în învățământul universitar, în departamentele pentru formarea inițială și continuă a profesorilor.
  • formarea profesională. Este absolventă a liceului pedagogic, cu specializarea învățător-educatoare, susținând examenele de titularizare și definitivare în învățământul preuniversitar. Este absolventă de studii de masterat și doctorat în domeniul Științele Educației.
  • experiența managerială, exercitată din funcțiile de director al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, coordonator și expert educațional în cadrul proiectelor europene, coordonator și formator în cadrul programelor de formare continuă a cadrelor didactice.

Afișez singurul rezultat

Afișez singurul rezultat