SZABÓ-THALMEINER Noémi

Szabó-Thalmeiner Noémi este lector universitar dr. la Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Departamentul de Pedagogie şi Didactică Aplicată, Extensia Satu Mare.

Absolventă a Şcolii Nomale „Iosif Vulcan” din Oradea, licenţiată în specializarea Pedagogie – Limba şi Literatura Maghiară la Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj Napoca, a urmat studii de aprofundare în tematica educaţiei integrate la UBB Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei. A obţinut titlul de doctor la Universitatea Eötvös Lóránd din Budapesta având ca temă principală cercetarea pedagogică şi formarea cadrelor didactice din România.

Din 1998 până în prezent predă discipline în domeniul pedagogiei la specializarea Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, organizează cursuri de perfecţionare pentru cadre didactice. Pe lângă activitatea educativă participă la diferite proiecte de cercetare, este autoarea a mai multor studii în domeniul formării iniţiale şi continue a cadrelor didactice.

Afișez singurul rezultat

Afișez singurul rezultat